Blog

Ce persoana esti in functie de cafeaua pe care o bei?

Cafeaua este una dintre cele mai apreciate si cautate bauturi din intreaga lume. Cafeaua nu doar ca le ofera oamenilor un plus de energie necesar inceperii unei noi zile de munca, te mentine treaz in timpul unui examen sau creaza conexiuni intre oameni atunci cand ies impreuna si savureaza o cafea, insa dezvaluie o multime de lucruri despre personalitatea si caracterul celor care o consuma.

Iată cum poate fi interpretata inclinatia ta spre un anumit tip de cafea;

Cafeaua neagra este dedicata persoanelor carora le place sa-si bea cafeaua asa cum este ea, fara alte adaugiri. Acesti oameni sunt directi si lipsiti de ascunzisuri in viata personala. De asemenea, pot fi nerabdatori, repeziti si le este teama de schimbare.

 Cei care prefera un latte, sunt aceia care adauga lapte si zahar in cafea si pot fi interpretati ca si caractere slabe carora le place sa-i multumeasca pe altii. Totodata, sunt predispusi la probleme cu stapanirea nervilor.

Tipul Cappuccino, sau alte produse speciale din aceasta gama, sunt probabil adevarati perfectionisti, tipicari, oameni fixisti. In acelasi timp un tip un pic obsesiv, dominator si sensibil. Pe de alta parte sunt constienti de propria sanatate, ceea ce este mereu un bonus.

 Mai sunt si cei care prefera cafeaua instant si isi doresc sa-si atinga obiectivele cu un minimum de efort. De obicei fac un pas inapoi si isi lasa viata sa treaca pe langa ei. Amanarea este cuvantul care ii caracterizeaza cel mai bine.

 Cei care beau cafeaua rece si forte dulce au tendinta de a avea un comportament nesabuit si imprevizibil. O calatorie de ultim moment la munte? Iata ceva cu adevarat pe gustul lor.

 

Sursa articol via:  www.obiectiv.info

sursa foto via www.pinterest.com