Blog

Legatura intre astrologie si licorile bahice!

V-ați întrebat vreodată ce spune astrologia despre alegerea pe care o faceți? Conform specialiștilor, fiecare zodie are o băutură care se potrivește cu trăsăturile de caracter ale acesteia. Hai sa aflam ce ne corespunde la fiecare.

Berbec

Nativii Berbeci nu se dau în lături de la nimic provocator sau aventurier, astfel încât orice are caracter exotic îi atrage. Băutura reprezentativă a acestei zodii este cocktail-ul.

Taur

Taurilor le place viața bună și nu se zgârcesc când vine vorba de trăitul în stil mare. Pentru ei, băuturile fine precum whiskey-ul sunt cele mai potrivite.

Gemeni

Firi sociabile, Gemenii sunt mereu înconjurați de prieteni, familie sau cunoștințe. De aceea, băutura care li se potrivește este berea, servită oricând, cu orice ocazie.

Rac

Racii sunt sensibili și foarte atașați de ce dragi. Apeciază foarte mult timpul petrecut cu familia sau momentele romantice cu partenerul, când cel mai bine se potrivește un vin roșu.

Leu

Leilor li se potrivește ginul, o băutură care merge mână în mână cu personalitatea lor caldă, iubitoare și deosebit de prietenoasă față de cei din jurul lor.

Fecioară

Nativii din această zodie nu sunt persoane extrovertite, care să atragă atenția asupra lor. De aceea, băuturile simple ca romul li se potrivesc cel mai bine.

Balanță

Firi cumpătate, Balanțele nu au obiceiul de a exagera cu băutura. Din contră, nativii acestei zodii preferă băuturi ca Martini, pe care le savurează de-a lungul unei conversații mai lungi.

Scorpion

Pasionați, ușor irascibili și hotărâți, Scorpionii capătă o atitudine nepotrivită atunci când consumă alcool, însă băuturile fine precum scotch-ul li se potrivește de minune.

Săgetător

Nativii Săgetători nu sunt deloc pretențioși când vine vorba de băutură. Ei comandă de obicei ceva comun, ușor de găsit oriunde, precum lichiorul.

Capricorn

Capricornii sunt persoane responsabile, iar din acest motiv, nativii acestei zodii au întotdeauna grijă la ceea ce consumă. Lor li se potrivește vodca, dar nu în cantități exagerate.

Vărsător

Fire inovativă, dornică de senzații tari și deosebit de ambițioasă, Vărsătorul are grijă întotdeauna să se răsfețe din când în când cu tequila, o băutură care dă curaj și stimulează simțurile.

Pești

Peștii sunt oameni deosebit de sociabili și darnici cu cei din jur. Deseori, ei vor fi cei care fac cinste la prietenii apropiați. Băutura reprezentativă este coniacul.

 

sursa foto : www.meditationfrance.com