Blog

Vin, bere sau cocktail? Ce fel de persoană ești în funcție de băutura preferată!

Nu doar culoarea ochilor spune ceva despre tine, nu doar ținuta, eleganța, subtilitățile de conversație te definesc. Ceva despre tine, uneori mult despre tine spune băutura pe care ți-o alegi. 

Bere

Băutorul de bere e ferm în deciziile sale. Nu-i plac surprizele. Astfel de bărbat este egoist, raţional şi sobru. Îi place să se creadă şef şi atotştiutor. Însă, un iubitor de bere este şi foarte social, având un cerc larg de prieteni. Din păcate, nu este un om născut pentru familie, ignorând preferinţele partenerei de lângă el. De aceea, relaţiile cu un astfel de bărbat nu sunt foarte lungi.

Vin

Cel care preferă vinul este de obicei interesat de arte, cultură şi călătorii. Dar dacă va comanda vinul casei fără să stea pe gânduri, înseamnă că mai are nevoie de puţină cizelare. Din păcate, însă, un astfel de bărbat este arogant. Dacă preferă vinul roşul este foarte conştiincios, ordonat, punctual şi de încredere. Deşi, uneori, se închide în el şi preferă singurătatea.

Suc

Băutorul de suc este săritor şi de încredere. Când totul se dărâmă în jurul său, el ştie întotdeauna ce trebuie să facă. Într-o relaţie, el este de cele mai multe ori în defensivă. De aceea, el preferă o parteneră cu simţul iniţiativei. Dar, când vine vorba de prieteni, băutorul de suc este întotdeauna disponibil când este nevoie de el.


Apă

Bărbatul care fuge de alcool ca dracul de tămâie este foarte timid. Pentru el, doamnele trebuie să facă primul pas. În schimb, un astfel de iubit este calm, grijuliu şi foarte afectuos. Femeile găsesc în el un partener ascultător, care nu le întrerupe cu lucruri mărunte. La locul de muncă este determinat şi perseverent.


Vin spumant

Bărbaţii care beau spumant nu lasă nimic la voia întâmplării. Ei interacţionează în viaţa lor de zi cu zi cu cea mai mare grijă. Sunt meticuloşi şi foarte ordonaţi. În relaţiile amoroase, băutorii de vin spumant sunt pasionali şi implicaţi emoţional. În schimb, cei care preferă şampania sunt predispuşi la autocritică şi, de obicei, au mari aşteptări de la ei înşişi.


Cocktail

Plictiseala este cuvântul de ordine la băutorii de cocktail. Ei au nevoie de varietate ca de aerul pe care îl respiră. Sunt plini de ei şi adoră să fie în centrul atenţiei. Cel care-l consumă poate fi atât puternic, cât şi isteţ şi spontan. De cele mai multe ori se simte bine în pielea lui şi ce au de spus ceilalţi nu contează pentru el. Nu e de mirare că uneori are probleme cu normele şi autoritatea.

Sursa via www.ampress.ro